Leve de koning stories

Dit jaar viert de koning zijn verjaardag in Eindhoven en natuurlijk gaat onze stad hem op verschillende manieren verrassen. CultuurStation doet dat samen met de jeugd met een superleuk en helemaal eigentijds project: Leve de Koning stories! o.a. in samenwerking met Dynamo Jeugdwerk.

CultuurStation heeft kinderen en jongeren uit (de regio) Eindhoven uitgenodigd om een korte videoboodschap voor onze koning te maken. Een filmpje waarin ze laten zien hoe ze tegen een koning aankijken of waarin ze onze jarige Willem-Alexander gewoon feliciteren. De filmpjes staan een week lang op het YouTube-kanaal van CultuurStation. Je ziet ze hieronder ook allemaal terug.

Wil je zelf ook een leuk filmpje maken? Inzenden is helaas niet meer mogelijk… maar je kunt natuurlijk nog steeds zelf een filmpje maken en met ons delen op social media! Gebruik dan de hashtag #KoningsdagEindhoven en @cultuurstation.

Op de website van CultuurStation kun je de instructies nalezen. Je vindt daar een instructiefilmpje waarin CultuurStation precies uitlegt hoe je zo'n story kunt maken met de app Vlog Now (VN). Heel makkelijk, op elke telefoon of tablet.